Kundeudtalelser​

Hele vores virke er baseret på glade og tilfredse kunder og vores gode omdømme. Vores værdisæt bygger derfor på en høj kvalitet og en god dialog med vores kunder i enhver opgave - uanset omfanget på denne. På den måde er vi sikre på altid at levere et tilfredsstillende arbejde hver gang - og det kan vores kunder mærke!

Hos Tømrermester Jan Larsen har vi derfor kun gode anbefalinger og rosende ord fra vores kunder, og det er vi stolte af. På en skal fra 1-10 er vi altid bedømt til en flot 10'er, uanset om det drejer sig om kvalitet, overholdelse af budget og aftaler, eller om det drejer sig om at lytte til kunden eller rydde op efter os selv.

Herunder kan du se nogle af de anbefalinger, vores kunder har skrevet:

Renovering af sommerhus​

​I en del af stuen sank gulvet. Tømreren undersøgte hvorfor problemet var opstået, problemets omfang og udbedrede det til min fulde tilfredshed.

Grete Søbye​

Reparation af eternittag​

Tømrermester Jan Larsen har repareret mit tag. Opgaven er udført hurtigt og til min fulde tilfredshed.
Jan Larsen har tidligere udført andre håndværksopgaver for mig, og jeg har hver gang været meget tilfreds og følt mig helt tryg ved arbejdets kvalitet.

Grete Søbye​

Renovering af gammelt sommerhus​

Nyt tag, nye vinduer, udskiftning bundrem og vægge grundet råd. Stor træterrasse rundt om huset.
Meget professionel gennemgang og vurdering, med hjælp af ekstern ekspert for at få den helt rigtige løsning, og realistisk tilbud.


Jan Larsen sørger for løbende at orienterer om, hvordan det går med arbejdet, hvilket giver tryghed. Vi er løbende blevet involveret, når Jan Larsen er stødt på ting som ikke kunne forudses.
Vejret har været medvirkende årsag til at tidsaftalen ikke helt er overholdt.

Anne Mette og Niels Linsaa​

Insekt-net-konstruktion til terrassedør​

Jan Larsen udførte en særlig insekt-net konstruktion som dækker hele vores terrasse-dørs areal indefra. Slut med fluer og myg fra den kant !


Endvidere fik vi nye døre indvendigt og rettet et par udendørs døre og låger, som havde sat sig.
Efter veludført arbejde sendte jeg en e-mail med denne tekst til Jan Larsen :


"Tak for Jeres arbejde her idag. Hyggeligt at have Jer på besøg og helt igennem professionelt arbejde leveret. :-)"

Henrik Gürtler, Peter Andersensvej 85​

Tilbygning til sommerhus​

Vi har været helt tilfredse med Tømrermester Jan Larsen. Vi har brugt firmaet i flere omgange og generelt kan det siges at de altid holder deres aftaler, er punktlige og laver et flot stykke arbejde.

Louis​

Lagt nyt tag på sommerhus, renovering af udestue​

Tømrermester Jan Larsen leverer et godt stykke arbejde syntes jeg. Vi fik lagt et nyt plastiktag på vores sommerhus og det gik helt fint. De aftaler man indgår kan man regne med.

Erik

Reparation af tag m.v.

Jeg er yderst tilfreds med det arbejde Tømrermester Jan Larsen har udført for mig. Kvaliteten er i top, han overholder alle aftaler og tidsplaner.

John Brygger

Tagarbejde, træarbejde, udskiftning af vinduer

Jan Larsen, ham er jeg rigtig tilfreds med. Jan kommer altid som aftalt og er meget reel. Jeg syntes bl.a. at der er rigtig god rådgivning. f.eks. i forhold til hvad der er af billigere alternativer osv. Jeg syntes også at der er meget fair priser. Jan Larsen kan klart anbefales.

Lasse

Stormskade på tagrygning

Jeg skulle have udskiftet nogle tagplader på mit fritidshus på Sjællands Odde. Tømreren var der slet ikke noget galt med, det ser fint ud. Det blev udført som vi aftalte.

Ole

Mindre byggeprojekt, både koordinering af håndværkere plus tømrerarbejdet

Jeg var fuldt tilfreds med Jan Larsen. Jan er meget omhyggelig, holder hvad han lover og fortæller vis der er noget der er gået skævt. Hvis der f.eks. er noget som ikke går helt som planlagt bliver man orienteret, og forklaret om hvad der kommer til at ske i stedet for. Det er meget tillidsvækkende at man ikke selv skal finde ud af sådan noget. Samlet set er Jan en meget pålidelig og ordenlig håndværker.

Jeg vil helt klart anbefale Tømrermester Jan Larsen.

Bo Lidegaard

Træhegn

Jan er den bedste håndværker jeg nogensinde har haft. Han er fantastisk at arbejde sammen med, meget pålidelig og omhygelig. man kan altid regne med hvad han siger. Jeg kan kun give Jan mine bedste anbefalinger

Sussane

Skriv til os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo​

Tømrermester Jan Larsen

Yderbygade 3

4583 Sjællands Odde

CVR: 30745345

Kontakt​