Om Tømrermester Jan Larsen

Vi er stærke i sommerhuse

​Tømrermester Jan Larsen er din specialist i alt inden for tømrerarbejde. Med mere end 20 års erfaring i faget, er vi et kvalitetssikkert valg, hvad enten der skal udskiftes vinduer og døre, opføres terrasser eller taget trænger til en kærlig hånd.

Som lokal tømrermester har vi gennem årene varetaget mange forskellige opgavetyper i hele Odsherred og har igennem vores mange opgaver i sommerhusområderne i Nykøbing Sjælland også opnået en stor erfaring inden for renovering af sommerhuse. 

Det er derfor, vi i dag kan kalde os selv for sommerhusspecialister – og vi lægger en stor ære i titlen.

Vores arbejde virker - tømrermester med garanti

Når vi er ude på en opgave, er det vigtigt for os, at du som kunde føler dig tryg med din tømrermester gennem hele processen fra start til slut. Derfor lægger vi stor vægt på at føre en god dialog under hele forløbet. På den måde er vi sikre på, at der bliver taget hånd om alle problemstillinger, og at alt bliver udført efter dine ønsker.

Vi har stort fokus på et kvalitetssikkert resultat, der ikke blot holder nu og her, men som også holder på lang sigt. Derfor finder vi også i samarbejde med kunden de bedste materialer, der matcher lige præcis det aktuelle behov. På den måde er vi også sikre på aldrig at efterlade et resultat, vi ikke er 100 procent tilfredse med.

Kåret som Årets Virksomhed for EGU Elever

​Hos Tømrermester Jan Larsen er vi utrolig stolte over, at vi i 2010 blev kåret som Årets Virksomhed for EGU Elever. Vi fik overrakt prisen på Odsherred Rådhus af Borgmester Thomas Adelskov for at have udvist den rette ånd og rummelighed som lokal læreplads.

​Vi er stolte af den flotte pris og lægger en stor ære i at være med til at uddanne fremtidens håndværkere og dermed sikre den høje kvalitet i vores fagområde.

Ønsker du at vide mere om os som læreplads eller om de forskellige opgaver, vi udfører, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 22 92 32 07 for en uforpligtende samtale med din lokale tømrermester.​

Skriv til os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo​

Tømrermester Jan Larsen

Yderbygade 3

4583 Sjællands Odde

CVR: 30745345

Kontakt​